Ik ben Willemijn Neijenhuis, getrouwd en moeder van drie prachtige jongens.

Als kinder- en neonatologieverpleegkundige heb ik 15 jaar op de neonatologie in het UMCG gewerkt. Nu ben ik onder andere werkzaam in het Martini ziekenhuis en heb ik een samenwerkingsverband met Babythuiszorg.

Opleidingen :

Kinder- en neonatologieverpleegkundige

Verpleegkundig babyconsulent

Docent babymassage met baby-yoga

Cursus babyvoetreflex voor geboorte professionals

In het bezit van het certificaat ” Dunstan” Babytaal.

Draagconsulent

Door mijn ervaringen hoorde ik dat veel ouders bij thuiskomst nog de begeleiding missen en dan met nog vele vragen zitten. Het kan ook zijn dat er geen sprake is van een ziekenhuisopname, maar dat het thuis niet loopt zoals je had gehoopt. Ik wil dan ook graag ouders begeleiden en kennis bij brengen over bijvoorbeeld slaap, voeding en onrust. Ik kijk met jullie als ouders mee, geef tips en adviezen rondom de zorg van jullie baby.

Omdat elk gezin anders is lever ik maatwerk. 

Ik bied aanvullende zorg thuis om optimaal te kunnen genieten van jullie baby en te zorgen voor een fijne en ontspannen tijd.

Stel je vraag via WhatsApp